Ingezonden persbericht


Doe mee met 's werelds eerste 'Finger Dance Battle' met de Sony Ericsson XPERIA(TM) X10 mini en XPERIA(TM) X10 mini pro

Badhoevedorp, 6 juli 2010 - Sony Ericsson's wereldwijde wedstrijd 'Battle Fingers' is van start gegaan. 'Vingerdansers' van over de hele wereld gaan met elkaar de strijd aan in een online wedstrijd om uit te maken wie het ritme in de vingers heeft en wie geboren is met twee linker handen. De winnaar mag meedoen in de nieuwe muziekvideo van Tha Breakadelics en is als VIP aanwezig bij de finale van de World B-Boy Championships in London.

De wedstrijd om de beste 'vingerdanser' te vinden is geïnspireerd door de huidige tv-commercials van Sony Ericsson voor de nieuwe XPERIA(TM) X10 mini en XPERIA(TM) X10 mini pro - de kleine en krachtige versies van de XPERIA(TM) X10. De commercials tonen het beste op het gebied van 'vingerdansen': een 'vingerdanseres' beweegt al tapdansend, draaiend en glijdend over het touchscreen. Het intuïtieve scherm met een slimme gebruikersinterface maakt bediening met één hand mogelijk. En door de vier aanpasbare hoeken op het beginscherm heb je direct toegang tot jouw favoriete applicaties en functies.

Om kans te maken op deze prijs, kunnen de 'vingerdansers' hun video's waarin ze hun beste 'moves' tonen de komende drie weken uploaden naar www.sonyericsson.com/battlefingers. De video's mogen maximaal een minuut duren. Zelfs ongetrainde vingers kunnen meedoen: er zijn namelijk online 'vingerdans'-tutorials beschikbaar die laten zien hoe gretige handen gelikte 'moves' kunnen doen.

Klik hier voor het volledige persbericht, online tutorials en beeldmateriaal

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson werd in oktober 2001 door Sony en Ericsson opgericht als een 50-50 joint venture tussen Sony en Ericsson, met het internationale hoofdkantoor in Londen en activiteiten in alle grote markten. Onze visie is om wereldleider in Communication Entertainment te worden; daar waar nieuwe communicatiestijlen entertainment worden via Internet en sociale media. Sony Ericsson biedt de consument boeiende ervaringen met zijn telefoons, accessoires, inhoud en applicaties. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.sonyericsson.nl Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.SonyEricsson.com/nl of u kunt contact opnemen met ons Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op www.sonyericsson.nl/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht