Ingezonden persbericht


Persbericht

holidaycars.com autoverhuur partner bij transavia.com

Sassenheim, 6 juli 2010

De grootste low cost, low fare luchtvaartmaatschappij van Nederland, transavia.com heeft vorige week een contract getekend met online autoverhuurder 'holidaycars.com', die tot de grootste bemiddelaars ter wereld behoort. Na een tender waaraan vele internationale autoverhuurders deelnamen, heeft transavia.com uiteindelijk gekozen voor holidaycars.com. Vanaf 1 juli jl. is het mogelijk om gebruik te maken van het vernieuwde autohuuraanbod op www.transavia.com.

"Autoverhuurder holidaycars.com sluit uitstekend aan op transavia.com's propositie en geeft de passagier ruime keuze in autotypen en tarieven door middel van een overzichtelijk en transparante vergelijkingsmodule. Het hoge serviceniveau van holidaycars.com is daarbij van grote toegevoegde waarde, waar dat transavia.com zich positioneert als 'low-cost low-fare luchtvaartmaatschappij met aandacht," aldus commercieel directeur Willem Hondius. Grote kansen
Beide partijen zien komend periode grote kansen voor het aantal autoverhuurboekingen. Robbert Jan Meerpoel, CEO holidaycars.com. "De afgelopen jaren hebben transavia.com en holidaycars.com getoond, dat zij snel nieuwe mogelijkheden in de markt herkennen en daarop vervolgens efficiënt inspelen. Beide ondernemingen kennen dan ook een gezonde groei. Met name in zaken als efficiency, innovatie en service kunnen we elkaar versterken. Komende jaren verwachten we deze processen nog verder te zullen intensiveren."

Online car-module
De online car-module van holidaycars.com is reeds volledig geïntegreerd binnen de website van transavia.com. holidaycars.com verzorgt de afhandeling van de reservering, maar transavia.com heeft de mogelijkheid om het holidaycars.com-autoverhuur product te promoten onder eigen 'branding' en identiteit. Dit is overigens een werkwijze die identiek is aan die van meerdere online partners van holidaycars.com.

Over transavia.com:
transavia.com biedt scherp geprijsd luchtvervoer naar ruim 90 bestemmingen, met name in Europa, rond het Middellandse-Zeegebied. Het vervoer gebeurt in de Business to Business (B2B) markt in de vorm van chartervluchten voor touroperators, terwijl het in de Business to Consumer (B2C) markt gaat om circa 25 lijndiensten voor individuele passagiers.

Over holidaycars.com:
Als partner van ondermeer Avis, Hertz, Europcar, Budget, Alamo, en Dollar Rent a Car, biedt holidaycars.com een netwerk aan van meer dan 17.000 bestemmingen in 125 landen en behoort hiermee tot een van de grootse autobemiddelaars ter wereld. Via holidaycars.com vindt élke klant wereldwijd altijd een vakantieauto op maat dankzij een overzichtelijk en transparante vergelijkingsmodule van alle denkbare autotypen en tarieven. Deze vrijheid heeft holidaycars.com vertaald in de treffende pay-off 'Go Your Own Way'. holidaycars.com beschikt over verkoopkantoren in Nederland, België, Brazilië, Ierland, Italië, Japan, Turkije, Scandinavië en Zuid-Afrika. De huurauto's van holidaycars.com kunnen via alle gerenommeerde reisbureaus en online bij meer dan 1.200 website partners worden gehuurd.



Ingezonden persbericht