Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bookmaker: 70% Nederlanders wedt op Oranje als wereldkampioen Schoten Forlán vooral 'vóórlangs', Robben 'man of the match', Nederland wint van Uruguay!

Malta, 6 juli 2010 - Forlán kan mikken wat hij wil, maar hoeveel schoten op doel van hem gaan 'voorlangs'? Daar kan voorafgaand aan Nederland - Uruguay op gewed worden. De noteringen van bookmaker Unibet laten zien dat Forlán minimaal tweemaal op doel schiet (1,55). Als 'man of the match' wordt Arjen Robben getipt (5,00). Gevolgd door Robin van Persie (6,00) en Wesley Sneijder (7,00). De halve finale wordt overigens gewoon gewonnen door Oranje (1,70).

Het succes van het Nederlands elftal heeft ertoe geleid dat Unibet al behoorlijk wat geld heeft moeten uitkeren. Ook de wedstrijd tegen Uruguay zal de bookmaker de nodige euro's gaan kosten. Het aantal Nederlanders dat gelooft in en inzet op de titel voor Oranje is inmiddels gestegen van 65% naar 70%.

Veel geel voor Uruguay
Verder kan er nu worden ingezet op het aantal spelers van Uruguay dat geel krijgt. De noteringen laten zien Uruguay drie of meer gele kaarten in de wacht sleept (1,65). En Suarez komt toch nog in actie: hetzij in de finale, hetzij in de troostfinale (1,03).

'Voetbal' > 'WK 2010'


Noot voor de redactie,