Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lunteren, 6 juli 2010

José Stijntjes directeur ITSMF Nederland

Het bestuur van ITSMF Nederland heeft José Stijntjes aangesteld als nieuwe directeur van haar organisatie. Zij vervangt hiermee Margarita Copplestone, die vanaf augustus 2009 interim manager bij ITSMF Nederland was.

José Stijntjes is al 15 jaar werkzaam in IT management. Zij was voorheen in dienst bij Getronics Consulting, PinkRoccade en Pink Elephant. Zij heeft onder andere ervaring opgedaan in Outsourcing, portfoliomanagement en Management of Change. Ook heeft ze meegeschreven aan het boek Planning to Implement Servicemanagement en was zij eerder aan ITSMF verbonden als lid van programmacommissies.

José is gedreven om na een economisch moeilijke tijd weer schwung te brengen in het mooie vak servicemanagement. " Inhoud zoals een steeds complexere IV-keten, de betekenis van servicemanagement in de driehoek klant - leverancier - gebruiker en bijvoorbeeld ontwikkelingen in het zogenaamde "nieuwe werken" zijn daarbij leidend. En wat is een mooier platform om ervaringen en kennis uit te wisselen dan ITSMF"

Over ITSMF Nederland
Wat in 1993 begon als een 'ITIL-club', is vandaag de dag uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke vereniging op IT-servicemanagement- en IT-managementgebied. Tot de ruim 400 bedrijven en organisaties die lid zijn van ITSMF Nederland, behoren IT-afnemers uit alle sectoren van de Nederlandse economie, IT-dienstverleners en consultancybedrijven. ITSMF ondersteunt de ontwikkeling van het IT-servicemanagementwerkveld en stimuleert de uitwisseling van kennis met verwante vakgebieden. ITSMF treedt op als netwerkorganisatie voor haar leden in Nederland. Onafhankelijk van producten, leveranciers en/of branches creëert zij een forum ten behoeve van informatie- en kennisuitwisseling. De beproefde instrumenten die ITSMF daarbij ter beschikking staan zijn:


- Seminars, die zich richten op specifieke aspecten (of actuele thema's);
- Het jaarlijkse ITSMF Academy, het kennisevenement van ITSMF Nederland
- Het ITSMF Jaarcongres, dit jaar op 25 & 26 oktober, dat een overzicht geeft van de stand van zaken op het vakgebied en dat veel ruimte biedt aan het netwerkconcept van de vereniging;
- Het ITSMF Café, een avond om te netwerken met een interessante lezing.
- Het tijdschrift Best Practice Magazine, het verenigingsblad van ITSMF Nederland.

ITSMF Nederland maakt deel uit van ITSMF International, het IT servicemanagementplatform, waarbij inmiddels meer dan 50 landenverenigingen zijn aangesloten.