Ingezonden persbericht


Personalia persbericht

Amsterdam, 6 juli 2010

IMC WEEKENDSCHOOL benoemt marion weijman tot directeur operationele zaken

Marion Weijman (34), Finance & Operations Manager IBM Benelux, is per 1 september a.s. benoemd tot Directeur Operationele Zaken van IMC Weekendschool. Zij volgt Diederik Slot op als dagelijks leider. Marion Weijman vormt samen met Oprichter/Directeur Strategie Heleen Terwijn de directie van IMC Weekendschool.

Diederik Slot richt zich na 2,5 jaar IMC Weekendschool weer volledig op zijn werk als zelfstandig projectmanager, interim-manager en consultant binnen de maatschappelijke sector.


- ALGEMENE INFORMATIE -

Over IMC Weekendschool
IMC Weekendschool is een school voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van tien tot veertien jaar uit sociaaleconomische achterstandswijken. Op de weekendschool kunnen de jongeren kennismaken met interessante vakgebieden uit de wereld van cultuur en wetenschap. Het 2,5-jarig curriculum omvat vakken als Geneeskunde, Recht, Journalistiek, Filosofie, Wiskunde, Sterrenkunde en Beeldende Kunst.

Voor elk vak bieden enthousiaste professionals, in samenwerking met de medewerkers van IMC Weekendschool, een boeiende, waarheidsgetrouwe introductie op hun vakgebied. De leerlingen kunnen er trainingen volgen in presenteren, informatie zoeken en debatteren. Verder is er aandacht voor actualiteiten en worden de leerlingen gestimuleerd om zelf gastcolleges te organiseren over onderwerpen waar zij nieuwsgierig naar zijn.

Voor meer informatie: www.imcweekendschool.nl