Gemeente Waddinxveen


Waarschuwing dubieuze verkoop advertenties en/of vermeldingen omslag gemeentegids 2010

De gemeente heeft signalen gekregen dat ondernemers en instellingen momenteel telefonisch worden benaderd voor de verkoop van 'vermeldingen', waarbij de suggestie wordt gewekt dat die wordt geplaatst in een soort âGemeentegidsâ.
In het telefoongesprek wordt een bedrag aan kosten (250 euro) genoemd voor deze vermelding.

Namens de gemeente Waddinxveen is uitgeverij Akse Media momenteel bezig met de verkoop van advertenties in de Gemeentegids Waddinxveen 2011. De medewerkers van Akse Media hebben altijd een officiële brief van de Gemeente Waddinxveen bij zich, die zij aan u tonen. Medewerkers van Akse Media nemen altijd eerst telefonisch contact op om vervolgens een afspraak met u te maken. Let wel: hier gaat het dus heel duidelijk om de verkoop van advertenties in de officiële gemeentegids Waddinxveen 2011.

Â

Heeft u een vermelding in het adressengedeelte van de gemeentegids, dan wordt u in de loop van de komende maanden per telefoon of e-mail benaderd om de gegevens te controleren en zo nodig te actualiseren. Deze vermeldingen in de gemeentegids zijn altijd gratis.

Wees dus alert als een "bedrijf" contact met u opneemt voor de verkoop van advertenties of vermeldingen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met het cluster Communicatie van de gemeente Waddinxveen, tel: 624 622. Â