Gemeente Maassluis

Uitbreiding Stichting Kinderopvang Maassluis in gebouw IJsvogelstraat

Na het vertrek van de basisschool De Westhoek in september 2009 uit het schoolgebouw aan de IJsvogelstraat / Spechtstraat in Maassluis heeft de Stichting Kinderopvang Maassluis (SKM) bij de gemeente een verzoek ingediend om extra ruimte te huren. SKM en de gemeente Maassluis hebben samen besloten, dat SKM onder voorwaarde in dit schoolgebouw een aantal lokalen zal huren. Deze huurovereenkomst gaat in op 1 juli 2010 en geldt voor een periode van vijf jaar.

SKM neemt naast de twee in gebruik zijnde lokalen voor BSO Doerak en peuterspeelzaal Twee Plus, extra lokalen in gebruik voor uitbreiding van haar activiteiten.

Wethouder Jannette Breunis is blij dat SKM zo snel geholpen kan worden aan een uitbreidingslocatie in Maassluis: "Nadat de vrije ruimte in deze school beschikbaar kwam en het verzoek bij ons bekend was, was het snel geregeld. Eén en één was twee. Samen staan we garant voor goede begeleiding van de jonge jeugd en hun ouders in Maassluis, zodat iedereen met plezier in onze stad blijft wonen en werken. Dat betekent ook dat de gemeente de veiligheid, de functionaliteit en toegankelijkheid in en rond het gebouw blijft waarborgen door goed onderhoud te plegen."