Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 10.45 uur

Utrecht, 07-07-2010

Politiehelm gestolen

UTRECHT- Op dinsdagavond werd een man aangehouden nadat hij een motorhelm had gestolen.

Omstreeks 23.30 uur zag een agent een 20-jarige man uit Utrecht lopen op de Wittevrouwenkade met een politiehelm onder zijn shirt. De man werd direct aangehouden. De helm was gestolen van een motoragent die een stuk verderop toezicht hield. Hij had zijn motor geparkeerd en zijn helm op zijn motor gelegd.

Fiets in de gracht

UTRECHT- Op woensdag werd een fiets in de gracht gegooid en een verdachte aangehouden. Omstreeks 03.10 uur werd gezien dat een 24-jarige man uit Nederhorst den Berg een fiets in de gracht had gegooid bij de Viebrug. De man werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Woninginbrekers overlopen

UTRECHT- Op woensdagochtend werden twee inbrekers overlopen door de bewoner. Omstreeks 02.00 uur kwam een bewoner thuis van een woning aan de Julianaweg. Hij zag dat de poortdeur openstond en dat er twee onbekende mannen in zijn woning aanwezig waren. De mannen zagen de bewoner en renden hard weg. De 32-jarige bewoner wist een inbreker nog een flinke klap te verkopen. Deze man kwam ten val en moest zijn buit laten vallen. Beiden mannen wisten helaas toch weg te komen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gewond bij aanrijding

UTRECHT- Op dinsdagavond raakte een persoon gewond bij een aanrijding. Omstreeks 19.20 uur kwam een 34-jarige automobiliste uit Vleuten een parkeervak uitrijden aan de Monarchvlinderlaan. Ze zag hierbij een 16-jarig meisje uit Utrecht over het hoofd en een aanrijding ontstond. Zij liep een flinke vleeswond op aan haar been en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Gekken en dwazen

UTRECHT- Met de tekst in zijn hoofd gekken en dwazen schrijven op muren en glazen begon een man met een stift te kliederen op een muur. Omstreeks 01.50 uur zagen agenten een 26-jarige man uit Utrecht met een dikke stift schrijven op een gevel van een woning aan de Predikherenstraat. De man werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.