Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Vooraankondiging bestemmingsplan Helbroekseweg Beugen

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Boxmeer kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het perceel Helbroekseweg 5 te Beugen.

De eigenaren van het vleesvarkensbedrijf aan de Helbroekseweg 5 te Beugen hebben te kennen gegeven hun bedrijfsvoering ter plaatse te beëindigen, de huidige bedrijfswoning te splitsen en op het achtererf twee woningen te bouwen. De agrarische bedrijfsbebouwing zal daartoe verdwijnen.

Er liggen op dit moment nog geen stukken ter inzage. De kennisgeving van de ter inzage ligging van het ontwerpbestemmingsplan wordt binnenkort gepubliceerd in de gemeenterubriek in het Boxmeers Weekblad, de Ned. Staatscourant en langs elektronische weg (Boxmeer.nl en ruimtelijkeplannen.nl). In deze kennisgeving zal worden aangegeven wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden op het ontwerpbestemmingsplan. Er wordt nu geen gelegenheid geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen. Onafhankelijke instanties zijn in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling vergunningen (dhr. H. Verberk 0485 - 585 911).