Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Dian van Leeuwen treedt toe tot de Raad van Advies van de Fintrex Groep

Woensdag 07 juli 2010

ROTTERDAM - Dian van Leeuwen treedt per 1 juli 2010 toe tot de Raad van Advies van de Fintrex Groep. Met haar jarenlange ervaring in de contact center branche als bestuurslid en secretaris van de WGCC, gaat zij de directie van Fintrex adviseren over de hoofdlijnen van het beleid van de Groep.

Dian zal zich primair richten op de interne organisatie en kan daar haar stempel drukken. Dian is van 1991 tot 1994 Voorzitter van de VVD geweest en zal met die ervaring en haar kennis van de facilitaire contact center branche, de directie en het management van Fintrex verder helpen hun doelstellingen te realiseren.

Naast Dian is Hans Kadiks het tweede lid van de Raad van Advies. Hij beschikt als voormalig directielid van ING en lid van de Raad van Bestuur van de Kasbank over veel bestuurlijke en commerciële ervaring.

De Fintrex Groep is een organisatie die zich volledig richt op de contact center branche. Zij heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en levert haar diensten vanuit 10 vestigingen in Nederland aan facilitaire en inhouse contact centers. De Groep richt zich voornamelijk op de functie van contact center agent. Wij vinden dat de uitstraling en kwaliteit van de branche bepaalt wordt door de medewerker op de vloer. De agent maakt het verschil en verdient om die reden alle aandacht!

Meer informatie over de Fintrex Groep vind u op www.Fintrex-Groep.nl