Deelgemeente Charlois Rotterdam

Wegwerkzaamheden Oud-Charlois

In juli wordt in Oud-Charlois gewerkt aan riolering en bestrating in de Wolphaertsbocht, Doklaan en omgeving.

De werkzaamheden aan de Wolphaertsbocht zijn bijna klaar. De middenberm nabij het gemaal is nog open. Hier wordt deze week een nieuw stuk persleiding aangelegd en worden damwanden verwijderd. De middenberm wordt teruggebracht in de oorspronkelijke staat. Omdat gebruik wordt gemaakt van een kraan die op de rijweg komt te staan, is t/m 9 juli slechts één rijbaan beschikbaar aan de Wolphaertsbocht. Ook is parkeren bij deze afsluiting van de rijbaan niet mogelijk. Verkeer vanaf de Dopsweg e.o. richting Waalhaven wordt omgeleid.

Doklaan

Daarna wordt een deel van het riool in de Doklaan ter hoogte van het Karel de Stoutepark verstevigd door een kunststof voering aan te brengen tegen de binnenkant van het bestaande riool. Hiervoor wordt de straat van12 juli tot en met 16 juli afgesloten voor het verkeer.

Boergoensestraat

In de week van 19 juli is de Boergoensestraat enige uren afgesloten voor het verkeer. Dit heeft te maken met een rioolinspectie. Na deze inspectie is de straat direct weer toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/habsburgstraat . Ook kunt u contact opnemen met het algemene nummer van de gemeente Rotterdam 14 010 (lokaal tarief).