Deelgemeente Charlois Rotterdam

Krajicek Playground voor Carnisse

Sinds vorige week woensdag is de wijk Carnisse een Krajicek Playground rijker. Dagelijks bestuurder Michel de Baan, portefeuillehouder Welzijn, Huisvesting en Sociale Zaken verrichtte de opening.

Het nieuwe speelveld bevindt zich op het 'Carnisse Eiland', achter speeltuin Charlois aan de Carnissedreef. Met de Krajicek Playground heeft Carnisse er een aantrekkelijke sport- en spelvoorziening bij. Het bijzondere van deze Krajicek Playground is dat het vlakbij het Zuiderpark ligt. Voor het Zuiderpark, met vele bestaande voorzieningen als de sportverenigingen, het Sportplaza met het skatepark en de kanovijver, vormt de Krajicek Playground de 'kers op de taart'. Voor alle kinderen uit de omliggende buurten wordt buitenspelen en sporten nog leuker! Thuis op Straat (TOS), Sportstimulering en de speeltuin verzorgen de begeleiding en de activiteiten. Het nieuwe speelveld bevindt zich op het 'Carnisse Eiland', achter speeltuin Charlois aan de Carnissedreef. Met de Krajicek Playground heeft Carnisse er een aantrekkelijke sport- en spelvoorziening bij. Het bijzondere van deze Krajicek Playground is dat het

vlakbij het Zuiderpark ligt. Voor het Zuiderpark, met vele bestaande voorzieningen als de sportverenigingen, het Sportplaza met het skatepark en de kanovijver, vormt de Krajicek Playground de 'kers op de taart'. Voor alle kinderen uit de omliggende buurten wordt buitenspelen en sporten nog leuker! Thuis op Straat (TOS), Sportstimulering en de speeltuin verzorgen de begeleiding en de activiteiten.