Deelgemeente Charlois Rotterdam

Verkooptraining in Charlois loont!

Dinsdag 29 juni sloten twaalf cursisten de cursus verkooptraining succesvol af met een certificaat.

Dagelijks bestuurder Alaattin Erdal reikte certificaten uit aan deelnemers van de ondernemerscursus 'Verkooptraining', een van de drie gratis cursussen die deelgemeente Charlois, B&R Adviesgroep en Ondernemershuis Zuid organiseerden in mei en juni. De cursus was georganiseerd door deelgemeente Charlois, B&R Adviesgroep en Ondernemershuis Zuid.

Maar liefst de helft van de deelnemers startte net voor of tijdens de cursus met zijn of haar eigen bedrijf. Van voetsieraden tot zakenreizen naar China; ondernemers van allerlei branches waren vertegenwoordigd.

Dagelijks bestuurder Alaattin Erdal, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, verrichte de uitreiking en gaf als ex-ondernemer nog een aantal praktische tips mee aan deze nieuwe Charloise ondernemers.

Het was de laatste van de drie gratis cursussen, die dit voorjaar werden gehouden. Ook de cursussen Boekhouden en Belastingen en Marketing en Promotie werden goed bezocht.

Nieuwe cursussen

Dit najaar staan er weer nieuwe cursussen voor startende ondernemers op het programma. Dan kunnen aspirant ondernemers een cursus Ondernemingsplan Schrijven en een cursus Succesvol Eigen Baas (verkorte middenstandsopleiding in 10 dagdelen) volgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wesley Zwarts, bedrijfscontactfunctionaris van de deelgemeente Charlois, tel. 010 410 7 469 of e-mail: w.zwarts@charlois.rotterdam.nl