Gemeente Lingewaal


Prijsuitreiking fotowedstrijd

Op 1 juli heeft burgemeester Van Ruijven de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids Wegwijs in Lingewaal 2010-2011.

De eerste prijs is gewonnen door Adrie van Kuilenburg uit Herwijnen voor een foto van een ooievaar op zijn nest in een bloeiende perenboom. Deze foto zal dan ook op de omslag van de nieuwe gemeentegids prijken.

Â

De tweede prijs is voor Leo Kentie uit Spijk voor een foto van paarden in de ochtendmist en de derde prijs is voor Teunie de Kock uit Vuren voor haar foto van een groep ganzen bij de Waaloever. Deze en enkele andere fotoâs zijn terug te vinden in de gemeentegids Wegwijs in Lingewaal, die in week 30 huis aan huis zal worden verspreid.

Â

âEigenlijk zou iedere inzender een prijs verdienen, want er zijn prachtige fotoâs gemaakt binnen het thema âDier en Natuurâ. De keuze voor de winnaars was dus zeer moeilijk,â aldus burgemeester Van Ruijven. âIn 2011 bestaat de gemeente Lingewaal 25 jaar, we hebben dus een jubileum te vieren. Daarom is het thema voor de fotowedstrijd van het komende jaar âFeestelijk Lingewaalâ. We zijn zeer benieuwd wat voor prachtige plaatjes onze inwoners dit keer zullen insturen!â

Â

De prijswinnaars ontvingen hun foto ingelijst en een cheque ter waarde van ⬠75,00, ⬠50,00 of ⬠25,00 voor respectievelijk de eerste, tweede en derde prijs. De geldprijzen zijn mede mogelijk gemaakt door Akse Media, de uitgever van de gemeentegids.

Â