Strategisch partnership OmniQare en Hot ITem

07/07/2010 13:16

Hot ITem B.V.

OmniQare en Hot ITem lanceren de gezamenlijk ontwikkelde, nieuwste versie van het screen 2 screen product iQare: een flexibele en eenvoudig te implementeren, beheersbare oplossing die direct een positieve invloed heeft op zelfzorg en kwaliteit van leven.

iQare sluit optimaal aan bij de veranderingen in de huidige en toekomstige zorg; vraaggestuurde zorg, preventie, zelfzorg, vergrijzing en veiligheid. Het is het enige platform dat gebaseerd is op een open architectuur met ondersteuning van de zorgdriehoek: zorgbehoevende, mantelzorg en zorgverlener. Hierdoor is iQare snel te integreren in de bestaande dienstverlening en worden direct efficiency- en kostenvoordelen behaald. Het systeem is volledig in lijn met de adviezen die hieromtrent zijn gedaan door de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg in de recent gepubliceerde nota Gezondheid 2.0.

Het partnership biedt OmniQare de mogelijkheid om op het gebied van technologische ontwikkeling, implementatie-slagkracht en serviceverlening naar haar klanten, grote vooruitgang te boeken. Hiermee kan de sterk toenemende vraag naar het iQare-product op nog betere wijze worden ondersteund.

Over OmniQare

Het in 2006 opgerichte OmniQare is softwareontwikkelaar en leverancier van iQare (alarmering, domotica, communicatiediensten). IQare is het enige open "Independent Living" systeem ten behoeve van de Woon-, Zorg- en Welzijnssector. Tot de klantenkring van OmniQare behoren Woon- en Zorgondernemingen en lokale overheden in Nederland en Groot-Brittanie.

Over Hot ITem

Hot ITem is in 1998 opgericht en verzorgt sindsdien met 130 ICT en bedrijfskundige professionals kwalitatief hoogwaardige ICT-oplossingen voor complexe proces- en businessvraagstukken in diverse branches. Hot ITem won in 2009 de integriteitprijs van de verkiezing Great Place to Work en is genomineerde in de categorie accelerating in de verkiezing Entrepreneur of the year.

Meer informatie:

OmniQare BV Hot ITem BV

Contact: Jan Grijpma Contact: Rob Honing

Tel: 035-7122777 Tel: 020- 581 02 00

Email: jan@omniqare.nl Email: info@hotitem.nl





http://www.omniqare.nl