Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / Vastgesteld uitwerkingsplan 1e herziening Loostraat Zuid 2001 deelplan Het Riet

Vastgesteld uitwerkingsplan

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat zij op 29 juni 2010 het volgende uitwerkingsplan hebben vastgesteld:

Uitwerkingsplan 1e herziening van het Uitwerkingslan (ex artikel 11 WRO) Loostraat zuid, Huissen 2001; deelplan Het Riet

Dit uitwerkingsplan beoogt de realisatie van 20 woningen mogelijk te maken aan de oostzijde van de woonwijk Loovelden globaal gelegen tussen de Doormanstraat en de toekomstige Hertogkade te Huissen.

Het voorliggende uitwerkingsplan betreft een herziening van het Uitwerkingsplan Deelplan Het Riet. Als gevolg van de huidige marktsituatie is de verkaveling gewijzigd ten opzichte van het uitwerkingsplan Deelplan Het Riet.

Het uitwerkingsplan 1e herziening van het Uitwerkingsplan (ex artikel 11 WRO) Loostraat zuid, Huissen 2001; deelplan Het Riet met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 8 juli 2010 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:


- Het digitale uitwerkingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1705.18-VG01;
- Het uitwerkingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven->projecten ruimtelijke ordening ->bekendmakingen->uitwerkingsplan
1^e herziening van het uitwerkingsplan Loostraat zuid, Huissen 2001, deelplan Het Riet);

- Zowel het digitale als analoge uitwerkingsplan ligt ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11.

Gelet op artikel 8.2 lid 1 sub c Wro juncto artikel 6:13 Awb en de Crisis- en herstelwet kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren is gebracht, binnen de termijn van 6 weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen dit besluit. Na afloop van de termijn zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Bemmel, 7 juli 2010

Planregels

Besluit Loovelden - Riet

Verbeelding

Toelichting