Oranje hoeft niets meer te missen van WK-euforie

07/07/2010 16:29

Albelli B.V.

Albelli maakt exclusief fotoboek voor Nederlands elftal.

Het Nederlands elftal heeft geen idee van de WK-euforie die Nederland in haar greep houdt. Dat hebben veel spelers en coach Bert van Marwijk zich de afgelopen dagen vaak laten ontvallen. De website http://MijnOranjeFoto.nl wil daar verandering in brengen.

Via http://MijnOranjeFoto.nl kan iedereen een foto van zijn of haar mooiste, beste of leukste Oranjemoment insturen. Dan maakt Albelli daar een prachtig fotoboek van. Alle spelers en de staf van het Nederlands elftal krijgen dit fotoboek tijdens de terugvlucht naar Nederland persoonlijk overhandigd door het KLM-personeel. Zo zijn ze tijdens de thuisvlucht helemaal op de hoogte van de Oranjegekte in Nederland, met Albelli's WK 2010 Fotoboek. Directeur Kees Arends van Albelli: "Het is onze specialiteit om onvergetelijke herinneringen af te drukken in een echt boek." Ongeacht de uitslag van de finale is dit WK nù al onvergetelijk voor heel veel Nederlanders.

De komende dagen verwacht Albelli duizenden inzendingen. Er zal met man en macht worden gewerkt om zaterdag een prachtig fotoboek naar Zuid-Afrika te laten vliegen. Mocht Oranje de finale winnen dan komt er een hernieuwde versie met uiteraard beelden van de finale en de huldiging in Amsterdam.

Over Albelli

Albelli is sinds 2009 de internationale merknaam van Albumprinter BV. Albumprinter is een van de grootste Europese fotoboekleveranciers. Albumprinter heeft ongeveer 130 werknemers. In Ypenburg bij Den Haag vindt de productie plaats voor de Europese markt. Het hoofdkantoor bevindt zich naast het Centraal Station in Amsterdam. In augustus 2010 opent de Duitse vestiging in Düsseldorf: Albelli GmbH.

Zowel in 2008 als 2009 is Albumprinter in de Deloitte Technology Fast 50 competitie uitgeroepen tot de snelst groeiende onderneming in Nederland. In 2008 was Albumprinter één van de finalisten in de Red Herring Europe 100. Investeringsmaatschappij Van den Ende & Deitmers heeft begin 2007 geïnvesteerd in Albumprinter.

www.albelli.nl





http://www.albelli.nl