Koninklijk Horeca Nederland

Vismans van The Beach heeft veel voor de horeca betekend

Persbericht 7 juli 2010
Afdeling bedankt Ruud Vismans met een oorkonde en speld Vismans van The Beach heeft veel voor de horeca betekend Ruud Vismans heeft veel betekend voor de lokale horeca in de Haarlemmermeer en Aalsmeer. Dankzij zijn enthousiaste inzet is er een goed geïntegreerd horecabeleid opgesteld en is de samenwerking met de gemeenten verbeterd. Het bestuur van de lokale KHN afdeling Haarlemmermeer/Aalsmeer heeft hem bedankt voor zijn inzet voor de lokale afdeling de afgelopen tien jaar. De heer Vismans is benoemd tot landelijk sectorvoorzitter Toerisme, Recreatie, Sport & Cultuur en blijft zich inzetten voor de belangen van de professionele horeca- en recreatieondernemer.

Ruud Vismans Het afdelingsbestuur heeft Ruud Vismans bedankt met een officiële oorkonde en speld van Koninklijke Horeca Nederland. Daarmee is aan hem het Lidmaatschap van Verdienste van de afdeling toegekend. Onlangs heeft Ruud Vismans afscheid genomen als bestuurslid van de afdeling.

Secretaris beschrijft Ruud als: "Wij hebben Ruud leren kennen als een aimabel man en succesvol ondernemer, Ruud wist altijd partijen een stap verder te brengen in het proces." Een aantal activiteiten die de heer Vismans heeft ontplooid voor de lokale horeca:

* Initiatiefnemer van diverse toeristische projecten in onze gemeenten;

* Afgevaardigde in de gemeente Aalsmeer in het structureel horecaoverleg en voorzitter van het toeristisch platform;
* 10 jaar actief bestuurslid afdeling Haarlemmermeer/Aalsmeer;
* Mede-organisator van diverse (thema) bijeenkomsten voor de afdeling;

* Initiatiefnemer van nauwe samenwerking met andere KHN-afdelingen in Nederland.