Ingezonden persbericht

Hellendoorn bouwt spectaculair decor voor zomershow 'Excalibur'

In Avonturenpark Hellendoorn wordt op dit moment hard gewerkt aan het decor voor de spectaculaire live stuntshow 'Excalibur'. In het park zal een ruïne van een oud kasteel herrijzen, waar deze zomer de legende van het zwaard Excalibur tot leven zal komen. De show zit boordevol actie van stoere ridders te paard en een draak. Speciaal voor de show wordt door het team van Avonturenpark Hellendoorn een gevaarlijk uitziende draak vervaardigd. Een stukje techniek moet er voor zorgen dat de draak tot leven komt.

Van 7 juli tot en met 5 september is iedere dag de spectaculaire live stuntshow 'Excalibur' te zien. Beleef het avontuur van Koning Arthur's magische zwaard. Jong en oud zullen op het puntje van hun stoel zitten tijdens deze spannende show, boordevol stoere ridders te paard en bloedstollende actie! In deze avontuurlijke voorstelling ontdekken twee kinderen de ruïne van een oud kasteel, waar de legende van het zwaard Excalibur weer tot leven komt.

'Excalibur' is een unieke stuntshow boordevol special effects, geschikt voor het hele gezin.

www.hellendoorn.nu

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 2 april t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00, 18:00 of 19:00 uur. De entreeprijs bedraagt E 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost E 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Deze groep heeft zich gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en verenigt attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van Avonturenpark Hellendoorn via Twitter: www.twitter.com/avonturenpark