Ingezonden persbericht

VIP Hospitality van De Boer bij Van Lanschot Senior Open

De Boer bouwt tijdelijke accommodaties voor VIP-hospitality en een promodorp voor het Van Lanschot Senior Open, het golftoernooi dat van vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli wordt gespeeld op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. In dit toernooi strijden 80 professionals gedurende drie dagen om een prijzenpot van ¤250.000.

Voor het VIP-hospitality gedeelte heeft De Boer een Alu Vista hal gebouwd op een steiger op een hoogte van 3 meter waardoor deze op gelijke hoogte komt als het terras van het clubhuis. Door deze extra hoogte en de panoramische, horizontale raampanelen van de Alu Vista hebben de VIP-gasten optimaal zicht op de wedstrijd. Het is de eerste keer dat De Boer de Alu Vista, onderdeel van de Vista productlijn, wordt gebouwd in Nederland. Deze lijn bestaat verder uit de Delta Vista, Emperor, Delta Emperor, Panorama en Spectrum.

Het toernooi kent een unieke spelvorm op de European Senior Tour. De professionals spelen twee van de drie dagen in teamverband, zij aan zij met amateurs. De amateurs zijn bijzondere genodigden van Van Lanschot en andere bij het toernooi betrokken partijen. De amateurs krijgen zo de gelegenheid om te ervaren wat het betekent om te spelen in een officieel golftoernooi van de European Tour.

"Op het geaccidenteerde terrein van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club hebben we samen met De Boer een unieke oplossing gevonden om de sfeer van het clubhuis zo goed mogelijk door te vertalen naar de aangelegen VIP ruimten. Op een stellage van 15 x 40 meter is op drie meter hoogte een plek gecreëerd waar dagelijks 400 gasten met perfect zicht op het golfspel ontvangen konden worden", aldus Niels Markensteijn van organisator This is Golf.