Olympia Uitzendbureau steunt KWF Kankerbestrijding
Medewerkers lopen mee met SamenLoop voor Hoop

7 juli 2010 - Olympia Uitzendbureau heeft geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding door deel te nemen aan het lokale wandelevenement SamenLoop voor Hoop. Team Olympia liep op 26 en 27 juni met 26 personen een 24 uur durende estafetteloop voor het goede doel op het sportterrein van Atletiekvereniging Scorpio in Oosterhout.

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement van KWF Kankerbestrijding. Wereldwijd worden er jaarlijks ongeveer 4.000 soortgelijke evenementen georganiseerd. Verschillende teams wandelden 24 uur lang om zo zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Mark Snoeren, Franchise-ondernemer van Olympia Uitzendbureau Dordrecht en woonachtig in Dongen, heeft het initiatief genomen voor deelname aan deze loop. "Ik werd door mijn oom geattendeerd op dit evenement. Aangezien ik in mijn nabije omgeving geconfronteerd wordt met deze ziekte, heb ik geen moment geaarzeld en besloot direct dit lokale, maatschappelijke initiatief met mijn onderneming te ondersteunen", zegt Mark Snoeren. "Olympia sponsorde de shirts van de deelnemers en betaalde hun inschrijfgeld. Met Olympia geven we mensen een kans op de arbeidsmarkt en SamenLoop voor Hoop biedt mensen kansen in het leven zelf. Ik vind dat een mooie parallel. Als ondernemer wil ik altijd een stapje harder en nu dus ook langer lopen dan de concurrentie. Tijdens SamenLoop voor Hoop hebben we met Team Olympia hier letterlijk invulling aan gegeven."

Mark Snoeren heeft met een team van collega's en familieleden op het evenement in Oosterhout meegelopen onder de naam Team Olympia. Zij hebben hierdoor bijgedragen aan het totaalbedrag van
¤ 51.500 dat is ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Kijk voor meer informatie over SamenLoop voor Hoop op http://www.samenloopvoorhoop.nl.