"Ik koop WK.nl en Nederland wordt wereldkampioen!"


WK.nl in korte tijd één van Nederlands grootste websites

BEVERWIJK, 20100707 -- De website WK.nl, eigendom van het mediabedrijf Media73.nl van Koen Kastermans, is in korte tijd één van Nederlands grootste websites geworden. "Ruim een jaar geleden kwam ik op het idee om de domeinnaam WK.nl over te nemen. Ik benaderde de toenmalige eigenaar en deze bleek open te staan voor overname."

Koen is eigenaar van het mediabedrijf Media73.nl en beheert vanuit dit bedrijf o.a. de websites VoetbalOnline.nl, EK.nl, Knuz.nl en RelatieKlik.nl. "Om onze gratis datingsites een rechtgeaarde positie in de datingmarkt te geven besloot ik een aantal websites over te nemen waar op gezette tijden veel traffic te verwachten zou zijn. Voetbalwebsites zijn zulke sites." aldus Koen. Kastermans kocht de websites en plaatste zijn eigen reclamebanners op de sites.

Nu Nederland zo goed presteert draaien voetbalsites overuren. "Ik koop WK.nl en Nederland wordt wereldkampioen!" vervolgt een tevreden Kastermans. Op WK.nl zijn de wedstrijden live te volgen. Als er gescoord wordt dan staat dat direct op WK.nl. Daarnaast staat ook al het WK-nieuws direct online. De actieve redactie achter WK.nl zit er bovenop. En dat maakt dat WK.nl goed scoort in Nederland. WK.nl heeft nu al een Alexa-rating van 149 als je kijkt naar de Nederlandse websites.

WK.nl is een mooie website, maar eigenlijk hoopt Koen dat nu iedereen naar zijn gratis datingsites zal gaan. Knuz.nl en RelatieKlik.nl zijn 100% gratis. "Voor een beheerder van een gratis online dienst is het gewoon erg moeilijk om je website goed te promoten. Adverteren kost bergen met geld en de inkomsten van een gratis dienst zijn niet voldoende om dit terug te verdienen. En dat is erg jammer. Veel mensen zijn op deze manier niet op de hoogte van het feit dat dating op internet ook echt gratis kan.".

Koen heeft al vanaf het begin van het WK vertrouwen in de prestaties van Oranje. Een finale tegen Duitsland lijkt hem het mooiste einde van dit WK. "Een herhaling van 1974, maar dan wel met een betere afloop dan toen." daar heeft Kastermans vertrouwen in.