BeautifulPeople.com maakt de aantrekkelijkste en lelijkste WK-spelers van 2010 bekend 07/07/2010 06:19

PR Newswire

LONDEN, July 7, 2010 /PRNewswire/ --
www.BeautifulPeople.com, de datingsite met een streng verbod op lelijke mensen, heeft elke WK-speler beoordeeld aan de hand van haar genadeloze beoordelingssysteem om aan te tonen wie er hoog scoort op het vlak van het uiterlijk.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091026/LA92438LOGO-a ) (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20091026/LA92438LOGO-a ) (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20100620/LA19388-b ) (Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20100620/LA19388-b )

De mooiste teams zijn Spanje, Italië, Brazilië, Frankrijk, Denemarken en de Verenigde Staten - ze hebben elk ten minste een mooie speler en het laagste aantal onaantrekkelijke spelers. De minst aantrekkelijke teams zijn Zwitserland, Australië, Engeland, Servië, Noord-Korea en Algerije.

BeautifulPeople.com is de grootste gemeenschap van aantrekkelijke mensen ter wereld en tot op vandaag hebben meer dan 200.000 leden hun stem uitgebracht.

Greg Hodge, managing director van BeautifulPeople.com vertelt: "Volgens onze leden is de Italiaan Fabio Cannavaro de mooiste speler, gevolgd door twee Spaanse spelers, Fernando Torres en David Villa."

"De Amerikaanse geluksbrenger Landon Donovan, die huilde nadat hij de Verenigde Staten naar groepswinst had geleid, werd tot vierde mooiste speler verkozen."

"Als geheel is Algerije het minst aantrekkelijke team," vertelt Hodge. Engeland, dat op de voet volgt, heeft met haar kapitein Wayne Rooney ook de meest onaantrekkelijke speler ter wereld in haar rangen. De Engelse spelers hebben heel mooie vrouwen en vriendinnen maar dit is vast en zeker dankzij hun bankrekeningen die hen een heel stuk aantrekkelijker maken."

De ondermaats presterende Engelse spits Wayne Rooney werd verkozen tot de lelijkste van alle spelers.

David James was de enige Engelse speler die als mooi genoeg beoordeeld werd voor de site en dit zal hem zeker opbeuren nadat hij tegen Duitsland vier doelpunten moest incasseren.

Robert Hintze, oprichter van de site vertelt: "Er is een rechtstreeks verband tussen aantrekkelijk zijn en een uitstekende voetbalspeler zijn. Veel van de 'meest aantrekkelijke' spelers zijn ook de beste spelers. Veel van hen werden echter in de steek gelaten door hun slechter uitziende ploegmakkers."

"Mannen en vrouwen die de toekomstige voetbalsterren op de wereld willen zetten hoeven niet verder te kijken dan BeautifulPeople.com voor aantrekkelijke partners om hun kansen te vergroten."

De mooiste WK-spelers van 2010


1) Fabio Cannavaro, Italië

2) Fernando Torres, Spanje

3) David Villa, Spanje

4) Landon Donovan, Verenigde Staten

5) Thierry Henry, Frankrijk

6) Edinson Cavani, Uruguay

7) Kaka, Brazilië

8) Cristiano Ronaldo, Portugal

9) Didier Drogba, Ivoorkust

10) Keisuke Honda, Japan

11) David James, Engeland

The lelijkste spelers op het WK 2010


1) Wayne Rooney, Engeland

2) Franck Ribery, Frankrijk

3) Carlos Tevez, Argentinië

4) Vladimir Stojkovic, Servië

5) Benjamin Huggel, Zwitserland

6) Zdenko Strba, Slowakije

7) Rafik Saifi, Algerije

8) Scott Chipperfield, Australië

9) John Terry, Engeland

10) Ryan Nelson, Nieuw-Zeeland

11) Daniel Agger, Denemarken

Tot op vandaag waren het enkel de leden van de website die de aantrekkelijkste WK-finalisten uitkozen. Akkoord? Niet akkoord? BeautifulPeople.com heeft ervoor gezorgd dat de hele wereld kan stemmen. Bezoek http://www.BeautifulPeople.com als u uw stem wilt uitbrengen. Bezoek http://www.BeautifulPeople.com om landen en spelers te vergelijken en om de meest bijgewerkte schoonheidsklassementen van WK-spelers te bekijken.

BeautifulPeople.com kunt u vinden op http://www.BeautifulPeople.com