GIBO Groep en Flynth: aanzet tot fusie 07/07/2010 09:00

GIBO Groep Accountants & Adviseurs GIBO Groep Accountants en Adviseurs en Flynth adviseurs en accountants onderzoeken een fusie tussen beide organisaties. Als de beoogde fusie per 1 januari 2011 een feit is ontstaat de grootste nationale aanbieder van accountants- en adviesdiensten voor het MKB en de agrarische sector met ca. 35.000 klanten, 2.300 medewerkers, 80 vestigingen en 180 miljoen euro omzet.

De aandeelhouders van beide organisaties hebben vorige week voor het onderzoek het groene licht gegeven. Beide organisaties willen met elkaar fuseren, omdat zij dezelfde ambitie en een gemeenschappelijke visie op de toekomst hebben. Door de samenwerking denken zij dit veel sneller en efficiënter te kunnen realiseren. Verder zal op centraal niveau de samenwerking synergievoordelen opleveren.

Op vestigingsniveau zullen partijen zich ook uitstekend aanvullen en ontstaat landelijke dekking. Beide organisaties staan bekend als zeer ondernemend en hebben getuige de gestage omzetgroei van de afgelopen twee jaar de recessie goed het hoofd kunnen bieden. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.gibogroep.nl