Stadsdeel Amsterdam-Noord

Nieuw SOS-nummer Waternet

7 juli 2010

SOS Water thuis is een nieuwe dienst van Waternet. Vanaf nu kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen via 0900-9394 bij dringende waterproblemen in of om uw huis. Waternet is altijd bereikbaar en zorgt voor directe hulp.

Waternet is een samenwerking aangegaan met een aantal erkende installatiebedrijven om klanten te helpen bij spoedeisende wateroverlast. Eén telefoontje volstaat voortaan om alle waterproblemen, zowel in huis als daarbuiten, snel en vakkundig te verhelpen. Waternet begint met deze service als pilot voor huiseigenaren in de gemeente Amsterdam.

Waternet ontzorgt en bemiddelt

U hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar een geschikte loodgieter. Waternet zoekt de juiste partij voor het oplossen van uw probleem. Daarbij werkt Waternet alleen samen met gecertificeerde installatiebedrijven.

Duidelijkheid en voorkomen kosten

Het is soms lastig te bepalen of de oorzaak van een waterprobleem zich bevindt in de openbare weg of juist op uw eigen terrein. Daarmee loopt u het risico de verkeerde partij in te schakelen en daardoor onnodige rekeningen te krijgen. Waternet is als geen ander in staat te bepalen of een probleem ligt op openbaar of privéterrein en schakelt direct de juiste partij in.

Waternet is altijd bereikbaar

U kunt dag en nacht het nummer van SOS Water Thuis 0900-9394 bellen als u waterproblemen heeft in of om uw huis. Waternet neemt altijd op en zorgt voor directe hulp. Waternet handelt direct door snel de juiste partij in te schakelen zodat het probleem op korte termijn voor u wordt opgelost.

Tarieven

De tarieven voor het inhuren van een loodgieter via Waternet zijn marktconform:

Tarieven loodgieterswerk

CAPTION:

basis 's avonds na 17.00u zon/feestdagen (alleen 1e uur) EUR 110 EUR 150 EUR 190 Vervolguren EUR 67,50 EUR 101,25 EUR 134

CAPTION:

basis 's avonds na 17.00u zon/feestdagen (alleen 1e uur) EUR 110 EUR 150 EUR 190 Vervolguren EUR 45 EUR 67,50 EUR 90

Bron: www.amsterdam.nl