Ingezonden persbericht


Gaby Uljee eerste vrouw ooit in 350Z FlexFuel

Aanstaand weekend zal Gaby Uljee de BioMCN/GUTTS/Bas Koeten Racing Nissan 350Z besturen in de M-Sportscars Rallysprint. Gaby maakt na vele successen op het circuit en in Le Dakar haar debuut in de Rallysport en doet dat zoals het hoort...groen!

Gaby heeft een race palmares waar je U tegen zegt, ze begon met racen op een jonge leeftijd in een oude auto, zonder rijbewijs op Zandvoort en toen het virus grip had heeft ze alles op alles gezet om een heel seizoen te kunnen racen. De rest is geschiedenis; Vanaf 1996 behaalde Gaby diverse kampioenschappen binnen in de Saxo Cup, Alfa 156 Challenge, reed BRL-V6 Kampioenschap, Benelux Series en rijdt dit jaar in de kop mee in het Toerwagen Diesel Cup.

Groots avontuur was haar deelname aan Le Dakar, in 2007 reed ze met haar vriend Tim Coronel in de Bowler de rally uit op een knappe 46e plaats algemeen. In 2009 herhaalde ze die prestatie met Michel de Groot .

Alle voorwaarden zijn er dus voor een succesvol rallydebuut. Gaby; "Ik vind dit een geweldige kans, heb nog nooit een rally gereden en kijk enorm uit om de schitterende 'groene' Z over de proeven te sturen. Ik heb heel veel vertrouwen in het team dat mij ondersteunt. Bas Koeten Racing is geweldige naam in de sport en wat zij samen met BioMCN en GUTTS voor elkaar krijgen is bijzonder. Een rallyauto met 300pk en de uitstoot van een Prius...wow!”

Gaby zal tijden haar rallydebuut genavigeerd worden door Dennis Goossens. Bas Koeten Racing verzorgt de technische ondersteuning van de Nissan 350Z FlexFuel.

De M-Sportscras rallysprint zal plaatsvinden in en om Etten-Leur op zaterdag 10 julie. Check voor meer info; www.exoticgreenrally.nl