Politie Twente

Persberichten Politie Twente 7 juli 2010 Marije Versteeg: 053-4555588

Politie Twente zoekt getuigen mishandeling agenten Hengelo
Politie Twente wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling van twee politiemannen op zondag 4 juli. Hoewel er diezelfde nacht vijf verdachten zijn aangehouden is het onderzoek nog niet afgerond.

De politie verzoekt getuigen met wie nog niet is gesproken, zich alsnog te melden. Er zijn veel omstanders geweest die getuige zijn geweest van de mishandeling, die in de nacht van zaterdag op zondag 4 juli rond 03.00 uur heeft plaatsgevonden. Dat blijkt ondermeer uit reacties van bezoekers van de internetsites van de Twentsche Courant Tubantia en Rtv Oost. Verder is duidelijk geworden dat er mensen op een bankje hebben gezeten die het incident hebben gezien. Ook stond er een auto geparkeerd bij het gemeentehuis pal voor fastfood restaurant Dönerix. Eén van de inzittenden is tijdens het incident uit de auto gestapt en in de richting van het incident gelopen. Ook heeft er een taxi in de buurt gestaan. Met de chauffeur en andere getuigen wil de politie graag spreken.

Ook wil de politie Twente graag met mensen in contact komen die beeldmateriaal hebben van de mishandeling. Mensen kunnen zich melden bij het rechercheteam Hengelo via 0900 - 8844. (2010060109)



Politie Twente