Iptor zet Thinkwise Software Factory in voor softwareontwikkeling


APELDOORN, 20100707 -- Thinkwise Software, specialist in modelgedreven softwareontwikkeling, kondigt aan dat Iptor, een Europese system integrator, heeft gekozen om de Thinkwise Software Factory in te zetten voor softwareontwikkeling en beheer. Door gebruik te maken van deze Software Factory is Iptor in staat haar klanten een platform te bieden voor het moderniseren van hun verouderde software en kunnen zij tevens kosteneffectieve applicaties op maat aanbieden. Door bestaande applicatiestructuren in te lezen in de Software Factory en er daarna klantspecifieke business logica aan toe te voegen kunnen er snel applicaties worden ontwikkeld voor Windows en Web.

Arno van Driel, Director Belgium/Netherlands bij Iptor, vertelt: "Veel van onze klanten worstelen met de vraag wat ze met hun verouderde applicaties aan moeten. Ze hebben de keuze om een nieuw systeem te kopen of te laten ontwikkelen of te berusten in de huidige situatie en alleen nog de hoognodige aanpassingen in het systeem door te voeren. Met de Thinkwise Software Factory bieden wij onze klanten een goed alternatief om hun verouderde systemen te upgraden naar de huidige technologie tegen redelijke kosten en in een acceptabele tijd."

"De keuze van Iptor voor ons ontwikkelgereedschap zie ik als erkenning dat onze visie op software ontwikkeling juist is. Iptor heeft veel ervaring bij het realiseren van applicaties voor haar klanten en zij weet daardoor heel goed wat de markt verlangt en nodig heeft. De zeer positieve reacties van de klanten bij wie wij de projecten gezamenlijk hebben opgestart zijn een krachtig bewijs", aldus Hans Keukenschrijver, commercieel directeur bij Thinkwise Software.

De Thinkwise Software Factory is een ontwikkelgereedschap voor modelgedreven softwareontwikkeling. De basis voor deze manier van software ontwikkeling wordt gevormd door een model van waaruit alle gebruikersschermen, gegevensstructuren, functionaliteit, processtromen, documentatie en interfaces worden afgeleid. Omdat het model volledig bestaat uit database gegevens is de Thinkwise Software Factory platform en taal onafhankelijk.

-----------------------
Over Thinkwise Software

Thinkwise Software is specialist in computergestuurde softwarebouw en producent van de software ontwikkel-workbench Thinkwise Software Factory. Thinkwise en haar factory zijn bekroond met meerdere awards door onder andere IBM, Microsoft en het ministerie van Economische Zaken Thinkwise Software kan momenteel grote organisaties als Sligro Food Group, Koninklijke Zeelandia, VDL Nederland, Theodoor Gilissen Bankiers en Royal Huisman Shipyard tot haar klanten rekenen. Met behulp van de Thinkwise Software Factory kunnen maatwerksystemen op een efficiënte manier worden beheerd en geheel worden gemoderniseerd. Software ontwikkeling gaat 5-10 keer sneller en met name het onderhoud wordt sterk vereenvoudigd. Dit stelt organisaties in staat om met gebruik van de Thinkwise Software Factory duurzaam te innoveren en kosten te besparen.. Voor meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Thinkwise Software Factory is een geregistreerd handelsmerk van Thinkwise Software.

Over Iptor

Iptor is een toonaangevende Europese system integrator met een sterke lokale aanwezigheid. Iptor richt zich in hoofdzaak op drie hoofdactiviteiten: advisering over ICT-infrastructuren, het ontwikkelen van maatwerktoepassingen en het leveren van businessconsultancy (o.a. Business Process Management) om de zakelijke processen bij klanten efficiënter in te richten. Op het gebied van businesstoepassingen is Iptor sterk in onder andere oplossingen voor Enterpise Content Management. Daarnaast biedt Iptor middelware (met een XML-integrator), Lotus Domino-expertise en maatwerk gebaseerd op de programmataal RPG (gelieerd aan IBM Power Systems-systemen).

Meer informatie vindt u op www.iptor.nl.

Thinkwise





ingezonden persbericht