Gemeente Beek


Inspraakavond Herinrichting Prins Mauritslaan

Op donderdag 8 juli 2010 vindt in het Gemeenschapshuis Neerbeek aan het Callistusplein 9 een inspraakgelegenheid plaats over de herinrichtingsplannen van de Prins Mauritslaan te Neerbeek. Gepresenteerd worden de kruispuntvarianten voor de Fattenbergstraat en de Haardboomstraat. Belangstellenden zijn vanaf 19:30 uur welkom om mee te praten over de mogelijke oplossingen.

Eind 2008 heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor de herinrichting van de Oude Rijksweg. Inmiddels is de uitvoering van de eerste hoofdfase (Maastrichterlaan en Wolfeynde) in volle gang. Voor 2011 staat de Prins Mauritslaan vanaf Neerbeek tot en met de kruising met de Wethouder Sangersstraat op de planning. Als laatste wordt in 2013 de Prins Mauritslaan tussen de Wethouder Sangersstraat en het Wolfeynde aangepakt.

Bij het vaststellen van het ontwerp is afgesproken dat met de inwoners van Neerbeek nog eens uitvoerig wordt gekeken naar de inrichting van kruispunten met de Fattenbergstraat en de Haardboomstraat. De afgelopen maanden is het nodige voorwerk gedaan en zijn varianten uitgewerkt. De gemeente zal deze varianten presenteren. Belangstellenden worden gevraagd hierin mee te denken. Zodoende proberen we tot een gedragen definitieve inrichting te komen.
Â