Gemeente Breda

Breda legt in deel zomervakantie ontwerpbestemmingsplannen ter inzage

In afwijking van wat gebruikelijk is liggen tijdens een deel van de komende zomervakantie drie ontwerpbestemmingsplannen ter inzage.

Het college hecht eraan belanghebbenden hier extra op te wijzen. Het gaat om plannen die snel afgehandeld moeten worden om, gezien de huidige economische situatie, initiatiefnemers niet langer dan nodig te laten wachten.

De volgende drie plannen liggen vanaf 1 juli tot en met woensdag 11 augustus 2010 ter inzage:
⢠Ontwerpbestemmingsplan Dr. Struyckenplein.
Dit plan ligt ter inzage bij de infobalie in het Stadskantoor. WonenBreburg en de Nederlandse Bouw Unie (NBU) ontwikkelen hier nieuwbouw op het Dr. Struyckenplein. Het gaat om detailhandel, circa 200 appartementen en maatschappelijke voorzieningen.

⢠Ontwerpbestemmingsplan Dr. Struyckenstraat 100. Dit plan ligt ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor. Woningbouwcorporatie Laurentius heeft het voornemen hier ongeveer 97 appartementen te
bouwen in vooral de bereikbare categorie.

⢠Ontwerpbestemmingsplan Ulvenhout,Dorpsstraat 61-63. Dit plan ligt ter inzage in het Dienstencentrum, Dorpsplein 13a in Ulvenhout en bij de Infobalie in het Stadskantoor. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van plan âBladerpoortâ mogelijk. Het gaat om
een complex met zes appartementen en commerciële ruimten op de begane grond.

Breda, 8 juli 2010