IPS Groep; helpende hand voor gemeente bij energiebesparing

08/07/2010 11:00

IPS Groep

Independent Power Supply (IPS) uit Amersfoort is reeds jarenlang een specialist op het gebied van controle op energienota's van gemeenten en bedrijven. Met name gemeenten zijn door wisselende omstandigheden het zicht soms volledig kwijt op energierekeningen. IPS Groep, op internet te vinden via www.ipsgroep.nl, is hierin ervaren en deskundig en levert duidelijke totaaloverzichten van water-, gas- en elektriciteitsverbruik.

Inzichtelijkheid in energienota's, een fenomeen op zich. Particulier, bedrijf of gemeente, iedereen gruwelt al bij het idee energienota's op hun juistheid te moeten controleren. Ook door tijdgebrek ontbreekt vaak een frequent terugkerende controle. IPS Groep verzamelt alle noodzakelijke gegevens en zorgt middels duidelijke overzichten voor een efficiënte afstemming van het energieverbruik. Maar IPS Groep doet meer.

Hoe bespaart IPS Groep

Maandelijkse controles van factuurbedragen zijn vaak niet afdoende. IPS Groep kijkt naar het totaalplaatje en weet ook daarin besparingen te realiseren. IPS Groep gaat namelijk zo ver, dat het voor gemeenten verbruiksgegevens van bijvoorbeeld straatverlichting, rioolgemalen en pompputten in een database verzamelt en van daaruit de financieel meest gunstige afstemming realiseert. Alle productgroepen worden zowel afzonderlijk als gezamenlijk bekeken en afwijkend energieverbruik wordt direct geconstateerd.

"Het zou natuurlijk zonde zijn, wanneer gemeenten de aangeboden besparingen niet even meepikken. We beloven niets, maar uit ervaring blijkt dat wij regelmatig voor een redelijke kostenbesparing kunnen zorgen. Het is begrijpelijk dat gemeenten door tijdgebrek of te weinig kennis van de materie niet de moeite nemen energienota's te controleren. Maar ook voor overheidsinstellingen is het in tijden van economische crisis zeker een overweging waard hier eens serieus naar te kijken", aldus eigenaar en ondernemer Peter Stor.

IPS Groep controleert, adviseert en koopt in. Meer informatie over de IPS Groep en de kostenbesparingen die zij bij gemeenten realiseren, is te vinden op de website www.ipsgroep.nl. Gratis en geheel vrijblijvend komt IPS Groep bij u langs voor een intakegesprek.





http://www.ipsgroep.nl