Forum


06 oktober 2010

Kies Kleur in Groen Groene Top

FORUM en de AOC Raad organiseren in het kader van Kies Kleur in Groen een Bestuurlijke Groene Top

Om diversiteit te bevorderen en te realiseren is bestuurlijk draagvlak en commitment van de top binnen het groene domein een absolute noodzaak. Een heldere visie op diversiteit en duidelijke doelstellingen formuleren zijn cruciale voorwaarden daarbij. Besturen bepalen immers de visie, de strategie en het beleid van organisaties, waarbinnen mensen functioneren. Pas als dat zichtbaar wordt uitgedragen en de aansturing van organisaties gericht is op diversiteit, is het mogelijk diversiteit door te voeren en te verankeren in alle geledingen. Om dit draagvlak te bevorderen organiseren de Stuurgroep Kies Kleur in Groen en FORUM een Bestuurlijke Groene Top.
De Bestuurlijke Groene Top toont u de `winst' die diversiteit kan bieden. Vanuit dit draagvlak moet de Top leiden tot een aantal concrete afspraken tussen de betrokken organisaties.
De Top is voor genodigden vanuit de landelijke- en gemeentelijke overheid en politiek waaronder het ministerie van LNV, de colleges van bestuur van de groene onderwijsinstellingen, de AOC Raad en de top van de Productschappen en brancheorganisaties bedrijfsleven (50-100 deelnemers).
foto

Meer informatie


-Over het project Kies Kleur in Groen: www.forum.nl/kieskleuringroen


-Agenda en brochure van de Groene Top: downloaden > Zie het origineel