Gemeente Goedereede


Paardenpoep op straat moet verdwijnen

De laatste tijd ontvangt de gemeente Goedereede steeds meer klachten over paardenpoep. De inwoners van Ouddorp hebben voornamelijk last van de uitwerpselen op de openbare wegen. De eigenaren van de paarden zullen de poep moeten opruimen, zodat de klachten verminderen.

In de tijd dat paarden nog als vervoermiddelen en trekdieren werden gebruikt, was het gebruikelijk dat er paardenpoep op de straten lag. In die tijd was men ook bereid om elkaar te helpen of iemand aan te spreken op zijn gedrag. Tegenwoordig gebeurt dat veel minder en ontvangt de gemeente klachten van inwoners.

Op straat, strand en andere plaatsen ligt veel paardenpoep. De paardeneigenaren ruimen deze uitwerpselen niet op en dat zorgt voor overlast. De eigenaren van de paarden moeten de paardenpoep opruimen, zodat de inwoners daar geen last meer van hebben. U maakt uw medemens en de gemeente Goedereede daar erg blij mee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. van Waarde. Hij is telefonisch bereikbaar op het nummer (0187) 49 15 00 en per e-mail; avanwaarde@goedereede.nl.