Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Burgemeester brengt eerste werkbezoek aan Zuidoost

8 juli 2010

Een dag na zijn installatie, bracht burgemeester Van der Laan donderdag 8 juli een werkbezoek aan Amsterdam Zuidoost. De burgemeester maakte met stadsdeelvoorzitter La Rose en hoofdcommissaris Welten een rondrit door het stadsdeel. Hierbij werd onder andere een bezoek gebracht aan het centrumgebied ArenAPoort, de nieuwbouwwijken en de wijk Holendrecht. Het programma werd afgesloten met een kennismakingsgesprek met vertegenwoordigers van bewonersorganisaties, jongeren en maatschappelijke organisaties.

Burgemeester Van der Laan: "Zoals de aanwezige bewoners ook aangeven is Zuidoost de afgelopen jaren veel mooier geworden en wonen de bewoners hier met heel veel plezier. Omdat dit positieve beeld van het stadsdeel inderdaad niet vaak in de krant is terug te vinden zal ik journalisten na de zomer uitnodigen voor een wijkbezoek om hen uw Zuidoost te laten zien."

De burgemeester bracht zijn eerste werkbezoek aan Amsterdam Zuidoost. De komende weken staan werkbezoeken aan de andere zes Amsterdamse stadsdelen op het programma.


---