ID&T



Mystery Land Globalicious actie online

08-07-2010 - Trouwe Mystery Land bezoekers weten dat ID&T al een aantal jaren hecht samenwerkt met Globalicious. Globalicious kijkt wat er gebeurt om honger en armoede op te lossen en hoe wij daar allemaal bij kunnen helpen!

Het doel is dat iedereen een beetje meer Globalicious in het leven staat. Dat wil zeggen: je gelooft dat elk verschil belangrijk is, hoe klein dat in jouw ogen ook lijkt.
Als we naar mogelijkheden kijken, in plaats van naar problemen, kunnen we samen veel bereiken. Zelfs honger en armoede de wereld uit helpen!

Lief zijn voor jezelf is de basis voor alles wat Globalicious doet. Lief zijn voor jezelf zorgt er namelijk voor, dat je ook lief kunt zijn voor een ander. Door middel van het onderhouden van je eigen Treemagotchi is het mogelijk om ons mee te helpen aan de missie van Globalicious, maar daarnaast maak je ook kans op een Mystery Land branded elektrische scooter en de allerlaatste kaarten voor Mystery Land!
Plant nu je boompje, nodig zoveel mogelijk vrienden uit en start vandaag nog met de unieke Globalicious Mystery Land actie!

Globalicious, Mystery Land en de Millenniumdoelen In 2000 hebben regeringsleiders van 189 landen internationale afspraken gemaakt: vóór 2015 moeten armoede, ziekte en honger ver teruggedrongen zijn. Dit is vertaald in 8 concrete doelen: de Millenniumdoelen. Deze doelen zijn heel Globalicious maar ook heel ID&T.

Op Mystery Land zijn allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen en daardoor kunt leren wat je zelf zou kunnen doen. Maar nu eerst meedoen met de actie natuurlijk.