Gemeente Echt-Susteren


Uitbreiden en wijzigen openbare verlichting St. Joost

ZIUT start in week 28 met het wijzigen en uitbreiden van de openbare verlichting langs diverse wegen in de kern St. Joost.Â

Â

De werkzaamheden worden projectmatig uitgevoerd in de volgende straten of gedeeltes hiervan: Op de Baant, Op de Bom, Op de Kamp, St. Judocusstraat, Weijerstraat, Kloosterveldstraat en de Plevitsstraat. Deze werkzaamheden houden in dat meerdere lichtmasten verplaatst worden en dat er lichtmasten extra worden bijgeplaatst of worden vervangen. Na uitvoering van de werkzaamheden zal de verlichtingskwaliteit langs de betreffende wegen voldoen aan de aanbevelingen van de Nederlandse Vereniging voor Verlichtingskunde (NSvV), welke als leidraad hebben gediend voor het Beleidsplan Openbare Verlichting. De aanbevelingen richten zich op de functie en de kenmerken van de openbare ruimten en de daarvoor gewenste lichtkwaliteit en het verlichtingsniveau.

Â

Na uitvoering zal het brandrooster van de openbare verlichting ook conform het Beleidsplan Openbare Verlichting worden aangepast en zullen de nachtbranders om en om worden geschakeld, waardoor de verlichting in de nachtelijke uren om en om gaat branden. Uiteraard kan de uitvoering overlast tot gevolg hebben maar de aannemer, ZIUT en de gemeente zullen alles in het werk stellen om de overlast tot een minimum te beperken.

Â

Meer informatie

Voor meer inlichtingen kunt u contact met de heer A. Vilters van de afdeling Openbare Werken, telefoon 0475-478478.Â

Â

Â