FloraHolland


Tropische temperaturen bij Presentatieruimtes FloraHolland Connect

FLORAHOLLAND (8 juli 2010)- Net nu de tropische temperaturen de overhand hebben, beginnen bij FloraHolland Connect de eerste herfstartikelen binnen te druppelen. In de Presentatieruimte in Aalsmeer worden nu al de eerste Erica, Coniferen en Chrysantenbollen getoond. Dit is tenslotte het moment voor kopers om zich voor te bereiden op het komende seizoen. Bezoekers kunnen voldoende inspiratie op doen. De top 5 van kwekers laat onder meer haar brede assortiment zien in de presentatie `Algemeen Groen'.

Bedrijfspresentatie
Aanvoerders krijgen in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect de mogelijkheid om zich als bedrijf te presenteren bij de handel. Bezoekers laten zich informeren door de aanwezigheid van product, foto's, promotiemateriaal en aanbiedingsboeken. Iedere twee weken is het de beurt aan een aantal andere aanvoerders. Op deze manier wordt de koper bij ieder bezoek verrast. Wanneer een aanvoerder een nieuw of speciaal product onder de aandacht wil brengen, krijgt hij een extra opvallende plek toegewezen met tv-scherm. Met een digitale bedrijfspresentatie, krijgen kopers letterlijk een kijkje in de keuken. Een ideale en snelle manier om kopers en kwekers met elkaar te verbinden.

Het volledig aanbod van onze diensten kunt u vinden op internet. Wilt u meer weten van de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met