Heembouw


Feestelijke eerste paal Flightpark op Rotterdam Airport

Donderdag 8 juli is door de heer Ruygrok, toekomstige eigenaar van een aantal bedrijfsruimten, de feestelijke eerste paal geslagen voor bedrijvencentrum Flightpark op Rotterdam - The Hague Airport.

Flightpark is een ontwikkeling van MEAC Vastgoed en Heembouw Ontwikkeling in samenwerking met Rotterdam Airport Vastgoed en wordt in fasen gerealiseerd. De verkoop van de bedrijfsruimten verloopt succesvol; van de 28 bedrijfsruimten die in de eerste fase door Heembouw worden gerealiseerd zijn er inmiddels 22 verkocht. De omvang en realisatie van de vervolgfasen wordt afgestemd op de marktvraag. Het ontwerp is van Habeon Architecten.

Flightpark kent een grote diversiteit aan bedrijfsruimten met een mix van opslag, showroom en kantoorruimte. Zo zijn er kopunits met grote glasvlakken en een meer extravert uiterlijk, maar ook kleinere tussenunits met verschillende dieptes. Bovendien zijn alle ruimten schakelbaar. Bedrijfsruimten zijn beschikbaar vanaf 90 m² B.V.O. De bedrijfsruimten zijn bij voorkeur bedoeld voor luchthaven en luchtvaart gerelateerde bedrijvigheid, zodat Rotterdam - The Hague Airport (zaken)reizigers en bedrijven nog beter kan ondersteunen en faciliteren.

Bedrijvencentrum Flightpark is uitstekend bereikbaar door de ligging op Rotterdam - The Hague Airport, nabij de A13. Het centrum van Rotterdam en de steden Delft en Den Haag zijn snel en eenvoudig te bereiken. Daarnaast is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer door de komst van de Randstad Rail uitstekend.

De verkoop van de bedrijfsruimten is in handen van Ooms makelaars. Meer informatie: www.Flightpark.nl