Ingezonden persbericht

Eindhoven, 10 juni 2010

Verum Software Technologies biedt gratis workshop aan
Om nog meer software designers en architecten de mogelijkheid te bieden fout vrije software te ontwikkelen, biedt Verum een gratis kennismakings workshop aan. Verum's ASD:Suite, is een Model Driven Design gereedschap die fouten in software ontwerpen er al uithaalt voordat er ook maar één regel software is geschreven!

ASD (Analytical Software Design) geeft de mogelijkheid om software componenten mathematisch te verifiëren op compleetheid en correctheid, waarna met één druk op de knop volledig werkende code automatisch uitgegenereerd wordt. Deze aanpak zorgt voor een sterke verhoging van de productiviteit en verlaagt daarmee de ontwikkelkosten en de doorlooptijd (30 tot 70%). Tijdens deze workshop informeert Verum over de basis principes van ASD: wat ASD is, wat de impact op het ontwikkelproces is, waar ASD toegepast kan worden (en ook: waar niet), en hoe er mee van start gegaan kan worden in het bedrijf, of dat van de klant.

De ASD:Suite is in iedere bedrijfstak van toepassing waar men complexe software ontwikkelt.
De doelgroep voor deze specifieke workshop zijn Software designers en architecten die betrokken zijn bij het ontwikkelen van software voor complexe mechatronische toepassingen. De cases die gepresenteerd worden sluiten daar dan ook bij aan.

Meer informatie over deze workshop die op 8 juli in Eindhoven plaats zal vinden of voor inschrijvingen kunt u terecht op onze website: www.verum.com/newsandevents