Centralpoint.nl voor het 6e jaar op rij genomineerd voor de CRN Awards


AMSTELVEEN, 20100708 -- Central Point Europe B.V. ( www.centralpoint.nl ) is wederom door het vakblad CRN (Computer Reseller News) van VNU Media genomineerd voor de CRN Award in de categorie Best Business Retailer.

Op 10 november 2010 worden de prestigieuze CRN Channel Awards uitgereikt aan de resellers, distributeurs en fabrikanten die in 2010 het beste hebben gepresteerd. Het evenement vind plaats in de Wintertuin van Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

De Channel Awards 2010 worden uitgereikt in zeventien categorieën verdeeld over Reseller Awards, Vendor Awards, Distributor Awards en Extra Awards.

Centralpoint.nl is sinds 2005 jaar op jaar genomineerd en is in 2008 zelfs verkozen tot Best Business Retailer.

Zie voor meer informatie over de CRN Channel Awards www.channelawards.nl


Over Central Point
Central Point is een online aanbieder van computerproducten. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 400.000 artikelen van bijna 1.500 merkfabrikanten. De website www.centralpoint.nl staat met 50.000 unieke bezoekers per dag in de top 6 van best bezochte ICT Hard- en software websites.
Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Central Point voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen. Joop van den Ende en Hubert Deitmers hebben sinds 2008 een belang van 30% in Central Point en zijn actief betrokken bij de groei van het bedrijf.





Ingezonden persbericht