Stroomt helpt user experience vergroten van SAP BusinessObjects


Stroomt interactions benoemd tot preferred supplier van SAP

UTRECHT, 20100708 -- Stroomt, het Utrechtse bureau op het gebied van user experience design, is officieel preferred supplier geworden van SAP America inc. Onder het contract worden opdrachten uitgevoerd voor SAP America inc., SAP Global Marketing inc. en SAP Labs LLC. Voor SAP Labs LLC werkt Stroomt momenteel aan een project bij SAP BusinessObjects Intelligence.

Stroomt is preferred supplier geworden door de uitgebreide kennis en ervaring die het bureau kan leveren, in dit geval voor ERP-systemen in het algemeen en SAP in het bijzonder.

Stroomt voert op dit moment een user experience design project uit voor SAP BusinessObjects in Parijs, onderdeel van SAP Labs LLC. Voor SAP BusinessObjects worden zowel zogenaamde quick wins als structurele verbeteringen op het gebied van business intelligence ontworpen, en wordt gewerkt aan een stijlgids.

De samenwerking tussen Stroomt en SAP begon eind 2009 toen Stroomt een project uitvoerde bij een implementatie van SAP voor de City of Ottawa. Dit project resulteerde in een strategisch advies over de user experience van de SAP implementatie bij de City of Ottawa.

Bijzonder aan de samenwerking is dat SAP bij Stroomt is gekomen, ook al bevindt de opdrachtgever zich in de Verenigde Staten en worden de opdrachten uitgevoerd in locaties als Parijs en Ottawa. "SAP vindt het beschikken over expertise belangrijker dan waar die zich bevindt. We zijn dan ook trots dat SAP die expertise in user experience design bij ons heeft gevonden", aldus Iwan Cuijpers, directeur van Stroomt.

Over Stroomt

Stroomt interactions helpt klanten met strategie en ontwerp bij de creatie van klantvriendelijke digitale producten en diensten. Stroomt helpt met strategie en concepting, design, user research en usability tests en prototyping.

Stroomt is in 2003 opgericht en is acht professionals sterk. Stroomt werkt voor klanten in diverse sectoren, zoals financiële dienstverlening, energie, overheid, IT, onderwijs en telecommunicatie.

Voor meer informatie kunt u de website van Stroomt raadplegen: www.stroomt.nl