Duke Travel presenteert de Wintersurvival


OPPERDOES, 20100708 -- De `normale' survivaltocht is al jarenlang een topper. Niets helpt een groep beter samenwerken, dan actief bezig te zijn in de frisse buitenlucht. Survival en teambuilding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Duke Travel heeft dan ook vele Outdoor schoolreizen en bedrijfsuitjes geregeld. Nu presenteert Duke Travel iets unieks met een spectaculaire Wintersurvival.

Wat is een Wintersurvival?
Het antwoord is heel simpel. Het is een survival, maar dan in een ander seizoen. De activiteiten worden daardoor anders. Op een Wintersurvival bouwen de reizigers geen vlotten, maar strijden voor de eerste plaats in de biatlonwedstrijd. Tijdens biatlon gaan ze langlaufen en vervolgens schieten. Uiteraard krijgen ze alles uitgelegd. Ook gaan ze tijdens de Wintersurvival niet tokkelen, maar samen met de groep is iedereen bloedfanatiek in de slee-estafette.

Knapperend vuurtje
Een survival is een sportieve groepsreis. Na de inspanning volgt de ontspanning. ?s Avonds met een kop warme chocolademelk met z'n allen rond het kampvuur. Of even bijkomen van alle actie bij een snowbbq. Middenin het witte landschap bijkletsen en terugkijken op een geslaagde dag terwijl de kooltjes gloeien.

Mogelijkheden te over
Andere mogelijke activiteiten: een sneeuwschoenwandeling met GPS, paintballen in de sneeuw, een paardrijtocht door het witte landschap, een langlauftocht, snowtubing (op een band van de berg af glijden) en nog veel meer.

Wintersurvival Tsjechië
In Tsjechië heeft Duke Travel een eigen Adventure Zone. Dit is ideaal gelegen tussen de glooiende heuvels en in de bossen. Tsjechië heeft een ruige en adembenemend mooie natuur. Zeker in de winter. Ook een Wintersurvival maken? Kijk op de site van Duke Travel bij de aanbiedingen.

Duke Travel biedt dit 5-daagse Wintersurvival arrangement al aan vanaf ¤ 189,- p.p.

www.duketravel.nl/aanbiedingen-groepsreis/wintersurvival





Ingezonden persbericht