NVLF



---

07 april 2010
Vereniging

Beroepsorganisaties en VvAA organiseren VvAA North Sea Jazz Night 2010

Jazzminnende logopedisten met korting naar speciale NSJ-night.

Net als vorig jaar organiseert VvAA (ledenorganisatie voor ruim 100.000 zorgprofessionals) samen met diverse beroepsorganisaties een VvAA North Sea Jazz Night op donderdag 8 juli. Speciaal voor de zorgprofessionals opent North Sea Jazz haar deuren één dag eerder. De line up is veelbelovend met onder meer artiesten als Nora Jones, Diane Reeves en Trijntje Oosterhuis.

Door het overweldigende animo, de enthousiaste reacties op de VvAA North Sea Jazz Night 2009 en het verzoek van beroepsorganisaties `de volgende keer mee te mogen doen', heeft VvAA besloten om opnieuw een samenwerking aan te gaan met het meest populaire jazzevenement van Nederland. Op deze speciaal vond kunnen vijftienduizend zorgprofessionals genieten van een prachtig evenement. Wat de VvAA betreft groeit deze avond uit tot hét jaarlijkse jazz-evenement voor medici en paramedici."

Programma
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het muzikale programma op donderdag 8 juli aanstaande. Speciaal voor deze avond zijn artiesten als Norah Jones, Diane Reeves en Trijntje Oosterhuis al gecontracteerd. Meer informatie over de andere artiesten en het programma vindt men op de speciale website www.vvaa.nl/nsj. Naast muziek biedt de avond ook ruime gelegenheid om oude bekenden te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het officiële programma start om 19.00 uur. Ahoy opent vanaf 18.00 uur zijn deuren zodat er ruimschoots de tijd is om gebruik te maken van de uitstekende cateringfaciliteiten.

Kaarten
Kaarten voor de VvAA North Sea Jazz Night kosten EUR 40,-, excl. 10% servicekosten (normale prijs EUR 78,-) en kunnen vanaf zaterdag 27 maart worden besteld via www.vvaa.nl/nsj.