Antonov Automatic Transmission

8. Juli 2010
Antonov Plc
("Antonov" of de "Onderneming")
Trading Update.

* Antonov's TX-6 automatische transmissie project heeft een beslissende mijlpaal bereikt op de weg naar productie. De eerste transmissies conform productie-ontwerp (B- samples) worden op dit moment geassembleerd en getest in Antonov's Technisch Centrum in Warwick (VK), gevolgd door installatie in voertuigen en callibratie. EFA, the Joint Venture van Antonov en Landai, zal de transmissie promoten naar de Chinese OEM's in de auto-industrie om harde toezeggingen van af te nemen productie-aantallen TX-6 binnen te halen. Dit betekent ook, nu het B-sample niveau is gerealiseerd, dat EFA de organisatie zal zijn die de transmissie naar SOP (start van de productie van de TX-6 in Oktober 2011) zal brengen en dat zij een betalende klant zal zijn met betrekking tot de meerderheid van de toekomstige Antonov activiteiten voor de TX-6.


* De ontwikkeling van Antonov's 3-speed powershifting transmissie voor toepassing in electrische en hybride voertuigen verloopt op schema. Het daadwerkelijke product zal in September beschikbaar zijn en de transmissie zal in de loop van het jaar worden geïnstalleerd in Jaguar's Limo-Green electrische voertuig met vergrote actieradius. Een recent artikel in het tijdschrift Autocar, dat de installatie van de Antonov's 3-speed transmissie in de Jaguar aankondigt, heeft grote interesse in de markt opgewekt en heeft geleid tot een aanzienlijke toename in commerciële kansen voor dit product.


* Antonov's 2-speed dynamo project in samenwerking met Prestolite en het MoD (Ministerie van Defensie in het VK) verloopt eveneens op schema. Een toename in de zakelijke mogelijkheden van dit product alsmede de recente deelname van Antonov met deze technologie aan een beurs voor DVD Defensie Apparatuur, georganiseerd door het MoD, hebben geleid tot verscheidene nieuwe commerciële mogelijkheden voor dit gecombineerde Antonov-Prestolite systeem.


* Als onderdeel van de vernieuwde strategie blijft Antonov zich concentreren op belangrijke commerciële engineering projecten. Dit heeft geleid tot het verwerven van meerdere winstgevende projecten, zoals een epicyclische transmissie voor een onbemand voertuig voor UAV Engines Ltd gericht op militaire toepassingen.

Wij zullen de markt op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.. Voor verdere inlichtingen: