Ingezonden persbericht



Microsoft Health Partner Award 'System Integrator' opnieuw voor Winvision

Nieuwegein, 8 juli 2009 - Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, heeft de Microsoft Health Partner Award 2010 gewonnen in de categorie System Integrator. Microsoft beloont met deze jaarlijkse prijzen Nederlandse partners die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg ontwikkelden.

Winvision ontving de award voor het tweede opeenvolgende jaar in de categorie System Integrator omdat de Microsoft-partner strategisch actief is op het gebied van gezondheidszorg. De ICT-dienstverlener brengt volgens het juryrapport met grote overtuigingskracht het Microsoft-platform en nieuwe technologie onder de aandacht bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Ook is Winvision nauw betrokken bij het positioneren van Cloud solutions bij deze organisaties.

Marcel Lucker, commercieel directeur bij Winvision, is trots op deze award en blij met de erkenning van Microsoft voor Winvisions expertise van Microsoft-oplossingen in combinatie met de kennis van en ervaring in de gezondheidszorg. "De zorgsector staat voor grote uitdagingen de komende jaren en, mede dankzij de samenwerking met het Microsoft Healthcare team en de nieuwste technologie, kunnen wij innovatieve en kostenbesparende oplossingen aan onze opdrachtgevers aanbieden. Deze award is dan ook een extra stimulans voor ons en geeft aan dat we op de goede weg zitten."

Over Winvision
ICT-dienstverlener Winvision richt zich op het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van oplossingen gebaseerd op het Microsoft-platform. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen ontsluit Winvision de waarde van het Microsoft-platform voor zijn klanten. Als Microsoft Gold Certified Partner met vijftien competenties behoort Winvision wereldwijd tot de top. Deze competenties onderbouwen de kracht die Winvision toekent aan het geïntegreerde Microsoft-platform als fundament voor bedrijfsbrede oplossingen in kennisintensieve organisaties. Winvision is sinds 2002 actief en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 95 medewerkers. Winvision is gevestigd in Nieuwegein. Voor meer informatie www.winvision.nl.



Ingezonden persbericht