Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 8 juli 2010

Loting Wit-Rusland en REAAL Nederlands Davis Cup Team bekend

Zojuist heeft in Minsk de loting van de Davis Cupontmoeting tussen Wit-Rusland en het REAAL Nederlands Davis Cup Team plaatsgevonden. Vrijdag 8 juli speelt de Wit-Rus Andrei Vasilevski in de eerste herenenkelpartij tegen Thiemo de Bakker. Robin Haase neemt de tweede herenenkel voor zijn rekening. Hierin neemt hij het op tegen Uladzimir Ignatik. Zaterdag 10 juli spelen Igor Sijsling en Jesse Huta Galung de herendubbel tegen Max Mirnyi en Alexander Buryst. Het Davis Cupduel wordt zondag afgesloten met een herenenkelpartij tussen de Wit-Rus Uladzimir Ignatik en Thiemo de Bakker. Aansluitend vindt de laatste partij plaats tussen Andrei Vasilevski en Robin Haase. Het resultaat van de loting is ook te vinden op www.knltb.nl/daviscup.

Wedstrijdprogramma

De Davis Cupontmoeting Wit-Rusland - Nederland vindt plaats van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juli aanstaande in het Republic Olympic Training Center for Tennis in Minsk. Op vrijdag start om 8.45 uur (Nederlandse tijd) de openingsceremonie, gevolgd door de eerste herenenkelpartij. De tweede wedstrijd start direct na afloop van de eerste partij. Zaterdag begint de herendubbelpartij om 9.00 (Nederlandse tijd). De laatste twee enkelspelen worden op zondag vanaf 9.00 uur Nederlandse tijd gespeeld.

Meer Davis Cup nieuws

Voor het laatste nieuws en foto's van het REAAL Nederlands Davis Cup Team en hun prestaties kijk je op www.knltb.nl/daviscup.


Noot voor redacties