Ingezonden persbericht



Joep Lecluse Managing Director bij Lecluse Services

Almere, 8 juli, 2010 - Joep Lecluse is gestart als Interim Marketing Manager voor Lecluse Services. Lecluse Services heeft de ambitie organisaties te laten groeien door het adviseren en inregelen van een pragmatische marketing management. Door met een frisse blik te kijken naar een organisatie optimaliseert Lecluse Services de organisatie, zodat deze zich kan blijven focussen op haar core business.

Lecluse heeft meer dan veertien jaar marketingervaring in de telecommunicatie-, hosting- en software-industrie. Hiervoor was Lecluse verantwoordelijk voor het ontwikkelen en inregelen van een effectieve strategie ter ondersteuning van de groeidoelstellingen van BlIXem Internet (Hosting en online marketing), het opzetten en leiden van de Europese Marketingactiviteiten van LogMeIn, een wereldwijde aanbieder van remote support oplossingen (SaaS) en de ontwikkeling en uitrol van een toonaangevend internet dienstenportfolio bij Easynet, een Europees Telecommunicatie en hostingbedrijf gevestigd in acht Europese landen. Lecluse heeft een Masters opleiding gevolgd op de Technische Universiteit in Eindhoven en de opleiding Bedrijfskunde op de Universiteit Nijenrode.

"Lecluse Services is een Interim Management organisatie dat met passie interim marketing management-diensten aanbiedt aan haar klanten", stelt Lecluse. "Om dit te waarborgen, heeft Lecluse Services een sterke focus op een klantgerichte instelling en pragmatische aanpak."

Lecluse Services, een ervaren interim management organisatie, profileert zich door het aanbieden van diverse diensten, van strategisch management, interim project management, tot coaching en training. Door de ruime ervaring in de ICT branche kent Lecluse Services de valkuilen van de technology push en wil zich profileren als pragmatische adviseur van marketing communicatie met de klant als uitgangspunt. Voor meer informatie: Lecluse Services: tel: 06 - 340 345 28 - http://www.LecluseServices.nl - info@lecluseservices.nl