Ingezonden persbericht


Stijgende temperaturen vragen om minder verhullende Oranje jurkjes

ENSCHEDE, 8 JULI 2010 - Nederland schrijft geschiedenis. Nu Oranje na meer dan 30 jaar weer een WK finale speelt, stijgt de Oranjekoorts tot ongekende hoogten. Met temperaturen waarbij óók het kwik boven de 30 graden uit zal komen, wordt er steen en been geklaagd door de Oranje dames dat zelfs dé jurkjes nog te warm zijn. Daar hebben we alle begrijp voor en daarom introduceren we het luchtige WK-topje!

Oranje Leeuwen lusten de Spaanse stieren rauw

Het idee voor de WK topjes werd gisteren geboren na het zien van die ándere halve finale tussen Spanje en Duitsland. Een zinderende wedstrijd, waarbij de Spaanse stieren de Duitse Mannschaft naar huis stuurden. Nu de gedroomde finale van veel Nederlanders tegen Duitsland niet doorgaat, treffen de Oranje leeuwen zondag de Spaanse stieren in Johannesburg. En één ding staat vast: we lusten ze rauw!

Vakantieland

Ook lost het WK topje het eeuwige dilemma op van wat allemaal mee in de koffer moet op vakantie. Gezien Spanje steevast in de top 3 van favoriete vakantiebestemmingen van de Nederlanders staat, hoeft er dit jaar slechts één kledingstuk mee voor de dames: het WK topje. Twee vliegen in één klap!

Vergeet het Bavaria-jurkje, dress up for the climax!

Het WK topje is een initiatief van Buro Blink, marketingbureau voor slimme merken en campagnes uit Enschede - in samenwerking met Toffeshirts.

De WK-topjes zijn te bestellen via: wktopje.nl.

Vandaag besteld, morgen in huis.


Noot voor redacties




Ingezonden persbericht