Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 8 juli 2010

100% NL nu overal op de kabel in Brabant

Vanaf vandaag is 100% NL toegevoegd op de kabelnetten in een aantal Brabantse gemeenten. Dit betekent dat 100% NL vanaf nu door zo'n 350.000 nieuwe Brabantse luisteraars ontvangen kan worden. Het gaat hier om de gemeenten Bernheze, Best, Boxtel, Haaren, Heusden, Lith, Maasgouw, Oss, Rucphen, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Vught waar de kabelfrequentie 92.9 FM is.

Algemeen Directeur Carlo de Boer: "100% NL bestaat vandaag op de dag af precies 4 jaar en dit is natuurlijk een erg mooi verjaardagscadeau. Met circa 1,7 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. Met deze uitbreiding is 100% NL nu overal in Brabant op de kabel en in de auto en portable radio op FM te beluisteren."

In een ander deel van Brabant verhuist 100% NL van frequentie. In Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk is 100% NL vanaf nu ook te ontvangen op de kabelfrequentie 92.9 FM.

100% NL is zeer actief in Brabant. In Tilburg is zaterdag 17 juli ook de eerste 100% NL Zaterdag op de Tilburgse Kermis met een locatie uitzending van 10.00 tot 15.00 uur met onder andere Gerard Joling en Idols-winnares Nikki. In de avond vinden ook nog optredens plaats van diverse Nederlandse artiesten.

100% NL
Met circa 1,7 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Thomas Berge, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Jan Smit maar ook klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. 100% NL is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid dubbelinterview met Gordon en Angela Groothuizen.



Ingezonden persbericht