BACE Academy prolongeert Cedeo-certificatie


BACE Academy prolongeert CEDEO-certificatie voor incompany-opleidingen en open inschrijvingen

NIEUWEGEIN, 20100708 -- BACE Academy in Nieuwegein heeft onlangs haar CEDEO-erkenning geprolongeerd met een hoge klanttevredenheidsscore voor zowel het onderdeel Maatwerkbedrijfsopleidingen als voor Open bedrijfsopleidingen. Twee jaar geleden kreeg BACE het Cedeo-keurmerk - dat twee jaar geldig is - voor het eerst.

Cedeo bestaat sinds 1980 en is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken. Directe aanleiding voor de oprichting was het nijpende gebrek aan inzicht in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Daarvan zijn er dan ook tienduizenden, aangeboden door ruim 8.500 bedrijven. Op basis van klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten.
Organisaties die een Cedeo-erkenning nastreven, vragen zelf een onderzoek aan bij Cedeo.
Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen, dient een opleider te voldoen aan zowel kwantitatieve als kwalitatieve criteria. In ieder geval dient minimaal 80% van zijn opdrachtgevers 'tevreden tot zeer tevreden' te zijn over de dienstverlening, de samenwerking met de organisatie en de behaalde resultaten. Of dit zo is, wordt vastgesteld tijdens het Cedeo-Klanttevredenheidsonderzoek. De Cedeo-erkenning is geldig voor een periode van twee jaar en voor continuering van de erkenning is een nieuw klanttevredenheidsonderzoek met positief resultaat nodig.
Dit nieuwe onderzoek heeft Cedeo inmiddels uitgevoerd voor BACE en de resultaten mogen er zijn. De maatwerktrajecten (incompany) werden door de klanten van BACE beoordeeld met een tevredenheidsscore van 97,3% (twee jaar geleden was dit 93%) en de open inschrijvingen scoorden 87,5%. Als voornaamste sterke kanten van BACE worden genoemd: de flexibiliteit t.a.v. de trainingen (BACE past zich aan de wensen van de klant aan), de deskundigheid, praktijkervaring en didactische kwaliteiten van de trainers, het hoge slagingspercentage, de goede prijs-kwaliteitsverhouding, de klantgerichtheid en prettige manier van lesgeven en een heldere en overzichtelijke presentatie van het opleidingsaanbod op de site.
Met de prolongatie van de certificering geeft Cedeo aan dat BACE Academy een betrouwbare partner is en dat zij voldoet aan strenge criteria op het gebied van opleidingen. Want een Cedeo-erkenning krijgt men niet zo maar. Dat weten ook de inkopers, voor wie het Cedeo-keurmerk vaak een absoluut selectiecriterium is bij de samenstelling van hun shortlist met preferred suppliers.

Over BACE Academy
De BACE-groep is ontstaan uit de samenvoeging van een aantal gerenommeerde opleidingsinstituten, o.a. BTO, ATIM, CVL (College voor Logistiek) en EW&L. Op dit moment biedt BACE Academy meer dan 120 opleidingen en trainingen aan die gegeven worden in zowel open opleidingen als in maatwerk voor bedrijven. Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten een of meerdere modules. De kracht van de groep ligt vooral op het terrein van de logistieke opleidingen, waar de klant one-stop shopping kan worden aangeboden door de volledige portfolio van functie- tot managementgerichte opleidingen. BACE heeft een landelijke dekking met leslocaties en kan opleidingen en lesmateriaal in diverse talen leveren.





BACE Academy